Tryk eller broderi på golftøj?

Tryk eller broderi på golftøj?

Hos JA Golf har du mulighed for at få broderet og trykket på dit golftøj, om du ønsker navn eller logo, så står vi klar til hjælpe dig. Vi kan også hjælpe med at lave logo, hvis det ønskes.

Vi har skrevet en kort guide omkring de ting, du skal være opmærksom på når du vælger tryk eller broderi. 

Tryk: 
Der findes mange muligheder i forhold til tryk type. Vi anbefaler dog en helt bestemt tryk type, som hedder ElastoSoft. ElastoSoft kan holde til 40 graders vask, og er strækbar. Det betyder at du med sikkerhed er garanteret et pænt tryk, som kan holde til at blive trykt på golfpoloer, golftrøjer, golfbukser og meget mere. 

Prisen på trykket afhænger af mange ting såsom antal farver, størrelser og om du har en vektoriseret fil. 

Broderi:
Når man snakker golf og logoer på tøj, så er broderi et synonym med det. Du ser i dag alle tour spillerne med broderet logoer på deres golfbukser og golfcaps osv. Derfor er det også det mest populær, når man skal have broderet sit golftøj. Hos JA Golf kan vi brodere helt ned til et stk, og det betyder at du kan gøre din golfpolo helt unik. 

Prisen på broderiet afhænger ikke af farver men derimod, hvor mange sting maskinen skal lave. 

Placeringen af et firmalogo kan være mange steder, men de ofte benyttede steder er på brystet, ærmet, kraven og baglommen. 

Har du spørgsmål til hvad du skal vælge? Så tøv ikke med at tag kontakt til os, vi sidder klar til at hjælpe med korrektur, så du får lige præcis det du ønsker. 

Tilbage til blog