Hvilken golfbag skal jeg vælge?

Hvilken golfbag skal jeg vælge?

Som spiller i dag er golfbaggen noget af det vigtigste, og der er kommet et stort udvalg af forskellige typer. Hos JA Golf tilbyder vi et udvalg af både bærebags, vognbags og tour bags. 

Bærebags

Som nybegynder i dag starter man oftest ud med en mindre bærebag eller vognbag. Golfspillere bruger det også om vinteren eller når man er ude på golfrejse, da den er mindre have gå rundt med. 

Vognbags

Vognbags er klart den mest benyttet bags. Når man kommer længere ned i golfhandicap, så ændres der en masse vaner, og udstyret bliver en vigtigere del af spillet. Den lidt mere erfarne golfspiller bruger en golfvogn med en vognbag tilhørende.

Tour bags

Tour bags eller staffbags som det også kaldes, bruges meget lidt på amatør niveau. Det bruges mere eller mindre kun til spillere, der spiller professionelt.

Hos JA Golf har vi flere mærker af bags blandt andet:

Så uanset hvilken type du kigger efter, så har vi helt sikkert noget for dig. 

JA Golf har nedenfor udvalgt et par bags, som der hvor du for mest value for money. 

Big Max Dri Lite Hybrid Tour 

Den nye vandafvisende Dri Lite Hybrid Tour standtaske er den ultimative all-round løsning til golfspilleren, der kan lide at skubbe og bære! Denne geniale taske fra BIG MAX sidder perfekt firkantet på en trolley takket være dens flade, fodløse trolley-kompatible base, benlåsfunktion og smarte placering af stativmekanismen for at undgå vridning. Som standtaske udmærker den sig også med en ultralet vægt, trods størrelsen, 14-vejs skillevæg og 5 særligt rummelige vandafvisende lommer. Tilbyder nok opbevaringsplads til brug på en trolley.

Bagboy DG Lite Dry

Denne bag har fordel af BagBoys Top-Lok teknologi låsesystem. Dette låser bagen sikkert på plads på enhver vogn uden behov for en rem. Der er ingen bevægelse eller vridning.

Der er en 15-vejs top, der har skillevægge helt ned til bunden. Dette sikrer, at udstyret er fuldt beskyttet i sit eget rum. Et af rummene er til putteren. der rummer enhver putter med et stort greb.

Der er 2 grebhåndtag øverst på bagen for nem bevægelse.

Den leveres med 7 lommer til så meget opbevaring, som du muligvis har behov for. På de varme eller kolde dage er det vigtigt at have et isoleret kølehylster. En bag til alle årstider.

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til os.

 

Tilbage til blog