Få golfbolde eller tees med logo

Få golfbolde eller tees med logo

Golfbolde og tees med firmalogo

Det lyder måske skørt, men når du spiller en runde golf, ville det så ikke være rart at have dit firmalogo på golfboldene i stedet for bare det sædvanlige kedelige producentlogo?

JA Golf tilbyder logo på golfbolde og tees Du kan få dit firmalogo eller slogan trykt på golfbolde eller tees. Og hvis du ikke har et firmalogo eller et slogan, kan du få tilpasset dit logo eller slogan af JA Golf.

Tilpasningen tilføjer et strejf af klasse til dit spil og skiller sig virkelig ud på banen. Dine kunder vil helt sikkert bemærke, at du er en detaljeorienteret professionel, der bekymrer sig om hvert eneste aspekt af deres oplevelse med din virksomhed.

 

Få din virksomheds logo på en golfbold i dag!

Hvis du overvejer at markedsføre din virksomhed med golfbolde med logo, er der et par ting, du bør vide.

For det første er det ikke alle golfbolde, der kan tilpasses. Da hver golfbold indeholder over 400 dimples (alle af samme størrelse og form), er det ret svært at påføre den nogen form for dekoration uden at forstyrre de aerodynamiske egenskaber og flyveegenskaber, der gør den brugbar i første omgang. Hos JA Golf bruger vi kun bolde af premium kvalitet, der er designet specielt til tilpasning.

Når du vælger dit logo, skal du designe med logo, der fanger øjnene og formidler, hvad din virksomhed handler om. Prøv at undgå at bruge tekst i et billede, da det som tidligere nævnt kan forstyrre boldens aerodynamik. De bedste mærker til specialfremstillede golfbolde er dem, som folk nemt kan identificere ved et blik.

Hvis du overvejer at få dit logo på en golfbold, så tøv ikke med at kontakte os

Tilbage til blog