Find den rigtige golfkikkert

Find den rigtige golfkikkert

Find den golfkikkert, som passer til dig. 

Teknologien indenfor afstandsmålere, og specielt golfkikkert er gået forrygende hurtigt. Teknologien er blevet så forbedret de seneste år, at golfkikkerten ikke længere kun er en gimmick for teknikere. I dag bruges det af mange golfspillere, da den giver præcise dataer omkring længden på det næste slag. Golfafstandsmålerne er nemme at bruge og de nyeste modeller fås også til en fair pris.

Udnyt den tekniske udvikling inden for golf og køb en golflaserafstandsmåler, der passer til dine behov. De kan bestemme den nøjagtige flagposition, afstanden til green og meget mere og dermed hjælpe dig med at vælge den rigtige kølle. Forbedre den sjove faktor med dette køb og gør det nemmere for dig selv at estimere distancer i turneringer og private runder.

Vil man gerne teste det af og se om det er noget for en, så er Zoom Focus golfkikkert et rigtig godt valg. En golfkikkert de fleste som kan være med på, som har alle de vigtigste funktioner. 

Kan købes her: Zoom FocusX LRF

Vil man have toppen indenfor golfkikkerter, så skal man vælge Bushnell Pro XE. Her får man en golfkikkert med deres egen patenteret slope-funktion som også tager hensyn til lufttryk og temperatur, så den kan fortælle dig præcis hvilken afstand slaget spilles som. 

Kan købes her: Bushnell Pro XE

Du kan se hele vores udvalg af BushnellZoom eller SureshotSe udvalget her.

 

Tilbage til blog