Bridgestone golfbolde

Bridgestone golfbolde

Bridgestone

Bridgestone blev grundlagt af japaneren Shojiro Ishibashi, som havde en stor passion for golf. I 1935 begyndte Bridgestone at producere golfbolde på deres fabrikkerne i Japan. Teknologien fra Bridgestone dækkene blev udnyttet til golfboldene og det gjorde Bridgestone Golf hurtigt blev den største producent af golfbolde i Japan.

Bridgestone Golf er et datterselskab af sportsudstyrsproducenten Bridgestone Sport Ltd., og i 1972 kom de første Bridgestone golfjern og køller på markedet.

Med Bridgestone's konstante videreudvikling af golfboldene, og en udvikling som har betydet, Bridgestone Golf samlet er i en position, som en af de største spillere på markedet for golfudstyr. 

Bridgestone Golf har hovedkvarter i Georgia i USA, og er sponsor for nogle af verdens største golfstjerner. På kvindesiden gælder det Lexi Thompson, mens Tiger Woods, Jason Day og Bryson DeChambeau er blandt de mandlige professionelle tourspillere, som bruger Bridgestone golfbolden. 

Vælg den golfbold, som passer bedst til dig!

Bolden er noget som mange golfspillere undervurderer, i forhold til hvor meget den kan være med til at forbedre ens spil. Spiller man med den samme bold, så ved man hvordan spinner, og reagere i forskellige lies.

Nedenunder har JA Golf lavet en lille guide til hvilken bold du kan gå efter alt efter hvad du ønsker. 

Bridgestone Tour serie:

Tour B RX - svinghastighed under 105 km/t, hvor man får mere distance end spin.
Tour B RXS - 
svinghastighed under 105 km/t, hvor man får mere spin end distance.
Tour B X - svinghastighed over 105 km/t, hvor man får mere distance end spin
Tour B XS - svinghastighed over 105 km/t, hvor man får mere spin end distance.

En bold som findes i 4 forskellige slags, og kan være svært at navigere i. Denne serie bruges ofte af spilleren fra handicap 15 og nedefter.

Bridgestone E serie: 

E12 Contact - Ny konstrueret dimple system, som er med til at give mere distance. Stadig en bold, hvor man har en følelse af at kunne genere spin.
E6 Precept - En 2 lags bold, som er skabt til distance og få mest udnyttelse af slaget.

En bold i midterste kategori, hvor man får en masse ud af bolden. Denne type bold bliver typisk brugt af spillere fra handicap 15 - 30.

Bridgestone Treo serie: 

TreoSoft - En 2 lags bold med lav kompression til hverdagsspilleren. 

Den billigste bold, hvor man stadig for en bold med masser af ydeevne. Denne type bold bruges ofte af nybegyndere eller golfspillere fra handicap 30 og opefter.

Har du læst vores opslag om firmalogo på golfbolde? Hvis ikke findes den her: Link

Tilbage til blog