Golf nyheder

 • Bliv bedre til golf med JA Golf

  Det er på tide at blive bedre til golf!

  JA Golf er her for at hjælpe dig med at få dit spil op på det næste niveau.

  Uanset om du lige er begyndt eller allerede er professionel, har vi tips og tricks til alle.

  Vi ved, at golf kan være skræmmende i starten - men det behøver det ikke at være! Vi hjælper dig med alt lige fra hvordan du svinger køllen, til hvilke køller der er bedst til dit spil og endda hvordan du holder dit scorekort opdateret. Og hvis du er på udkig efter nogle fantastiske nyheder om golf? Så har vi også det.

 • Find det rette udstyr til golf

  Uanset om du er på udkig efter tøj, udstyr eller tilbehør, har vi alt, hvad du skal bruge for at gøre din næste runde til en succes. Vi har alt fra skjorter og huer til sko og tasker - og det hele er designet med golfspillerens behov i tankerne.

  Vores blog er dedikeret til at hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr til dit spil og dine stilpræferencer. Vores team af eksperter giver dig tips om, hvordan du vælger det rigtige udstyr til dine behov. Du kan også læse om vores seneste produktanmeldelser og få ideer til at sammensætte looks, der helt sikkert vil få folk til at vende hovedet på banen!

 • Hvad er JA Golf?

  Golf er en fantastisk måde at slappe af på og tilbringe tid med familie og venner. Golfbeklædning, golfudstyr og -tilbehør er nogle af de bedste måder at have det sjovt på banen på.

  JA Golf tilbyder golftøj af høj kvalitet til overkommelige priser. De har alt fra golfskjorter til jakker og shorts. De tilbyder også golfudstyr som sko, tasker og meget mere.

  Dette websted indeholder oplysninger om golftips, modetips til kvinder, mænd og børn samt anmeldelser af forskellige virksomheder, der sælger golfbeklædning, udstyr og tilbehør.